Recommandations sur les produits

Info

Algemeen

●     Waarom vlees uit Italië?

Samen met onze partners strijden wij met veel hart en passie voor het houden van mannetjesbuffels in Italië. Aangezien de jonge dieren geen melk leveren voor de productie van mozzarella, werden zij tot nu toe direct na de geboorte gedood. Om de dieren dit lot te besparen, zien wij het als ons doel bij te dragen tot een duurzame vleesconsumptie en een natuurlijke veehouderij, zodat elke fijnproever het vlees kan leren kennen en waarderen. Gedetailleerde informatie over onze bedrijfsgeschiedenis vindt u HIER.

●     Hoe en waar leven de buffels?

Lange tijd waren wij op zoek naar geschikte partners om het beste, meest natuurlijke en hoogwaardige premium buffelvlees te vinden. Intussen hebben wij de meest gerenommeerde buffelfokkers ter wereld als exclusieve partners in Duitsland, Italië en Argentinië voor ons weten te winnen. Onze partners geven de hoogste prioriteit aan het behandelen en grootbrengen van de buffels zonder stress en volgens de hoogste normen. Gedetailleerde informatie over de landen van herkomst en de veehouderij in de drie landen is HIER te vinden.

●     Hoe smaakt buffelvlees?

Over de hele wereld wordt al eeuwenlang buffelvlees gegeten en het wordt beschouwd als een absolute delicatesse. In vergelijking met ander rood vlees onderscheidt buffelvlees zich door zijn unieke aromatische smaak, die wordt gekenmerkt door verse grassen en kruiden. In tegenstelling tot rundvlees, is het niet zozeer het vet dat de buffel zijn smaak geeft, maar het vlees zelf. Dankzij de voorzichtige houderij van de buffel en de natuurlijke voeding blijft het vlees sappig en sterk van smaak wanneer het wordt bereid, ondanks weinig intramusculair vet.

●     Wat bied je van de buffel aan?

Aangezien er voor ons niet alleen edele stukken zijn, volgen wij het "neus-tot-staart"-principe door de volledige buffel in onze fabriek te verwerken. Ons voortreffelijke premium buffelvlees raakt steeds meer ingeburgerd in onze contreien en wordt nu gesmaakt in de topgastronomie en het hotelwezen, alsook door fijnproevers thuis. Wij breiden ons assortiment delicatessen voortdurend uit. Hier vindt u vleeswaren en delicatessen zoals buffelmaultaschen en buffelworst. Neem een kijkje in ons huidige assortiment. HIER

●     Is buffelvlees gezond?

Wetenschappelijke analyses tonen aan dat buffelvlees aanzienlijk meer eiwitten en een lager vetgehalte bevat dan ander rood vlees. Naast een zeer goede verhouding tussen omega-3 en omega-6 vetzuren, levert buffelvlees een onevenredig grote hoeveelheid ijzer. Dankzij zijn waardevolle voedingsstoffen vormt buffelvlees de basis voor een gezonde en evenwichtige voeding. Daarom is het niet voor niets het gezondste rode vlees ter wereld.

●     Welke betalingsmogelijkheden heb ik?

 • Onmiddellijke bankoverschrijving
 • Paypal
 • Kredietkaart
 • Aankoop op rekening
  (Aankoop op rekening is alleen mogelijk met een geldig Duits factuuradres. Leveringsadres kan verschillen).

Kortingen / Waardebonnen

●     Hoe kan ik een voucher inwisselen?

Op de laatste pagina van de bestelling is er een veld met kortingscodes, waarin u de desbetreffende kortingscode kunt invoeren en activeren door op "Inruilen" te klikken. De vouchercode wordt onmiddellijk door het systeem herkend en van het totaalbedrag afgetrokken voordat de bestelling wordt afgerond. 
Vouchers kunnen alleen worden ingewisseld voordat het bestelproces is voltooid. Latere verrekening is om systeemgerelateerde redenen niet mogelijk.

●     Kan ik vouchers cadeau geven?

Ja, hier kunt u rechtstreeks naar onze cadeaubonnen gaan. Buffalo Bill cadeaubonnen kunnen op deze LINK gekocht worden.

●     Kunnen verschillende vouchers en kortingen worden gecombineerd?

Nee, verschillende vouchers en kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd.

Bestelling & Levering

●     Waar en wanneer kan ik bestellen?

U vindt ons volledige gamma de klok rond HIER in onze online shop.
U kunt in het bestelproces de gewenste leveringsdag selecteren.

●     Hoe lang duurt de levering?

Als u voor 13.00 uur bestelt, is een levering de volgende dag al mogelijk. 
De lekkernijen worden op de dag van verzending vers gesneden en verpakt en zijn in minder dan 24 uur onderweg.

●     Kan ik ook per telefoon/mail bestellen?

Nee, helaas is dit om technische redenen niet mogelijk.

●     Hoe ver van te voren moet ik bestellen?

Wij hebben geen levertijd nodig voor uw bestelling! Als u voor 13.00 uur bestelt, is levering de volgende dag al mogelijk.

●     Wat wordt aanbevolen als een goede start voor starters?

Om te beginnen raden wij onze Tasting Box aan, deze bevat een exclusieve selectie van de fijnste buffelpartjes.

U kunt onze klantendienst om advies vragen.
Bel ons gerust op +49 (0)7731 63056 of stuur ons een e-mail naar: info@bueffelbill.com

●     Is er een winkel in Singen? 

Wij beschikken momenteel niet over een verkoopwinkel in die zin. Het is echter wel mogelijk om bestellingen bij ons ter plaatse af te halen. Gelieve hiervoor de opmerking "afhaling" en de exacte afhaaldatum in het opmerkingenveld te vermelden. In geval van afhaling ter plaatse worden de daaruit voortvloeiende verzendkosten vergoed volgens de tegenwaarde bij Büffel Delikatessen.

●     Waar en wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Afhalen op onze locatie is mogelijk tussen 10.00 uur en 17.00 uur op het volgende adres: 

Buffalo Bill Germany GmbH
Holzeckstraße 1
78224 Singen (Hohentwiel) 

Als het voor u niet mogelijk is om uw bestelling tijdens deze periode af te halen, neem dan contact met ons op.

Klantenrekening

●     Bent u uw wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord niet meer weet, klik dan op "Wachtwoord vergeten" wanneer u inlogt op de klantenaccount. Hier kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen.

Verzending / Verzendkosten

●     Wat is de samenstelling van de verzendingskosten?

Voor een veilige expresverzending van vers vlees, besteedt ons team de grootste zorg. Een zeer goed geïsoleerde speciale koelbox, herbruikbare koelpads en onze vacuümverpakking van hoge kwaliteit garanderen de uiterste versheid van uw bestelde buffel delicatessen. Elk pakket wordt met de hand ingepakt en geïnspecteerd, en dan via expresverzending rechtstreeks aan uw deur afgeleverd.

●     Zal ik een verzendbevestiging ontvangen?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u uw orderbevestiging per e-mail.  Aangezien wij enkel per expresse verzenden op de door u gevraagde datum, is er momenteel geen mogelijkheid om uw goederen te volgen met een trackingnummer. Het is voor ons uiterst belangrijk dat uw pakket veilig aankomt op de afgesproken leverdatum. 

●     Is er een minimum bestelwaarde?

De minimale bestelwaarde in Duitsland en Nederland is 39,90 €, de verzendkosten bedragen 9,90 €. 
Vanaf een bestelwaarde van 100,00 € is de levering in Duitsland en Nederland vrij van verzendkosten.

De minimumbestelwaarde in België, Luxemburg en Oostenrijk bedraagt 49,90 €, de leveringskosten bedragen 9,90 €. 
Vanaf een bestelwaarde van 150,00 € is de levering in België, Luxemburg en Oostenrijk vrij van verzendingskosten.

De minimum bestelwaarde naar Zwitserland is 59,90 CHF, de verzendkosten zijn 14,90 CHF. 
Vanaf een bestelwaarde van 165,00 CHF is de levering naar Zwitserland vrij van verzendkosten.

Verpakking

●     Wat doe ik met de verzendverpakking?

Onze koelboxen zijn opvouwbaar en kunnen dus gemakkelijk worden opgeborgen. Eventueel kunnen ze worden gebruikt voor de volgende aankoop om de producten onderweg dienovereenkomstig te isoleren. Onze cold packs kunnen ook in de vriezer bewaard en hergebruikt worden.

Levering/Eerste bestelling

●     Hoe vindt de levering plaats? 

Wij leveren onze delicatessen in minder dan 24 uur in speciale koelboxen met cold packs, die normaal voor medicijnen worden gebruikt. Op die manier kunnen wij garanderen dat onze delicatessen absoluut vers en gekoeld - zonder onderbreking van de koudeketen - bij de klant aankomen.

●     Wat kan ik doen als ik verhinderd ben op de gekozen leveringsdatum?

Als u dit tijdens het bestelproces al weet, heeft u de mogelijkheid om in het opmerkingenveld van de bestelling een opslagplaats op te geven, bijv. buurman, carport, achter de vuilnisbak enz. 

U kunt ook tijdig contact met ons opnemen per telefoon op +49 (0) 7731/63056 of per e-mail op info@bueffelbill.com!

●     Ik was niet thuis toen de levering werd gedaan.

Zorg ervoor dat iemand het pakket op de gekozen leveringsdag in ontvangst kan nemen. Aangezien het om gekoelde verse goederen gaat, kan herlevering niet worden gegarandeerd. Onze logistieke partner kan proberen telefonisch contact met u op te nemen of een berichtkaart in uw brievenbus achter te laten als de goederen bij een buurman of op een afgesproken plaats zoals een garage/carport enz. zijn achtergelaten. Zorg ervoor dat u op het opgegeven telefoonnummer bereikbaar bent.

Om verdere kosten te vermijden, vragen wij u de gewenste leveringsdatum te kiezen, zodat u uw bestelling veilig kunt ontvangen.

●     Is levering op feestdagen mogelijk?

Feestdagen zijn uitgesloten van onze verzend- en leveringsschema's. Wij kunnen levering op een feestdag niet garanderen als onderdeel van de in rekening gebrachte verzendkosten.
Houd rekening met mogelijke feestdagen in uw staat wanneer u uw leverdatum kiest.

●     Is levering op een eiland mogelijk?

Leveringen aan eilanden zijn uitgesloten van onze verzend- en levertijden. Leveringen op eilanden kunnen leiden tot hogere leveringskosten.

●     Waarheen verzenden wij?

Wij verzenden momenteel naar de volgende landen: 

 • Duitsland
 • Oostenrijk
 • Zwitserland
 • België
 • Luxemburg
 • Nederland
 • Eilandbezorging (vooraf aanvragen, hier gelden hogere bezorgkosten)

●     Wat zijn de leveringstermijnen?

 • Duitsland: 8:00 am -12:00 pm
 • Oostenrijk: 8:00 a.m.-5:00 p.m.
 • Zwitserland: 8:00 am -17:00 pm
 • België: 8.00 - 18.00 uur.
 • Luxemburg: 8:00 - 18:00 uur.
 • Nederland: 8:00 - 18:00 uur.

*Info: Op aankomende feestdagen zoals Pasen en Kerstmis, kan de werkelijke levering afwijken van de hierboven vermelde levertijd.

●     Hoe werkt de verzending naar Zwitserland?

Wij verzenden naar Zwitserland eenmaal per week, elke woensdag. Daarom kan hier altijd donderdag als gewenste leverdag worden gekozen. 
De lekkernijen zijn minder dan 24 uur onderweg en worden tussen 8.00 uur en 17.00 uur in Zwitserland afgeleverd.

Voorbereiding/Opslag

●     Kan het vlees ingevroren worden? 

Ja, buffelvlees kan zonder problemen worden ingevroren. 

●     Wat betekent invriezen en wat zijn de voordelen? 

In een notendop, het is een snelle cryogene slaap voor maximale versheid. Bij snelvriezen wordt het vlees in zeer korte tijd diepgevroren bij ongeveer - 40 graden Celsius. Dit proces is veel zachter dan conventioneel invriezen. Tijdens het vriezen zet het water in het vlees uit. Daardoor vormen zich tussen de celwanden slechts zeer kleine ijskristallen, die het celmembraan van het vlees niet beschadigen. Zo verliest het vlees aanzienlijk minder vocht en blijft het sappiger.

Wij leveren uw goederen graag diepgevroren op verzoek, noteer dit a.u.b. in het opmerkingenveld bij het plaatsen van uw bestelling. Niet mogelijk voor bestellingen met mozzarella of burrata.

●     Vers of bevroren? 

Ons vlees wordt individueel vers gesneden en verpakt op de dag van verzending, direct gevolgd door verzending. Uitgezonderd hiervan zijn producten op basis van gehakt, alsmede onze Maultaschen. Op verzoek leveren wij graag uw gehele bestelling bevroren. Niet mogelijk voor bestellingen met mozzarella of burrata.

●     Hoe kan ik goed ontdooien?

De zachtste manier om vlees te ontdooien is het uit de vriezer te halen en het vóór de bereiding enige tijd in de koelkast te leggen, en het langzaam te laten ontdooien. Als u het vlees sneller wilt ontdooien, raden wij u aan het vlees voorzichtig te ontdooien in koud water in de verpakking. 

●     Hoe bewaar ik het vlees op de juiste manier?

Een temperatuur van 0-2 graden is optimaal. Als dit niet mogelijk is, kan het vlees het best in de koelkast worden bewaard bij een temperatuur van 3-4 graden Celsius.

●     Hoe bereid ik het vlees op de juiste manier?

Onze voorbereidingstips vindt u HIER.

●     Wanneer moet ik het vlees uit de koelkast halen? 

Het vlees moet één à twee uur voor de bereiding uit de koelkast worden gehaald en uitgepakt, zodat het langzaam op kamertemperatuur kan komen. Dit vermindert de spanning in het vlees die optreedt tijdens het braden of grillen. Het resultaat is malser vlees.

●     MHD - hoe lang is de houdbaarheid van het vlees?

Ons vlees is gewoonlijk ten minste 7-8 dagen houdbaar. 
Buffelmozzarella heeft gewoonlijk een houdbaarheid van minimaal ongeveer 2 weken.
Onze gehaktproducten hebben een minimale houdbaarheid van ongeveer 3-4 dagen.
De exacte respectieve houdbaarheidsdatum is te vinden op de verpakking (ook voor alle andere producten).

Confidentialité

Nous utilisons des cookies pour personnaliser le contenu et les annonces, pour fournir une fonctionnalité de réseaux sociaux et pour analyser l'utilisation de notre site Internet. Cliquez sur "Accepter tous les cookies" pour donner votre consentement.

Note on processing of your data collected on this website in the USA by Google: By clicking on "Accept all cookies", you also agree to the processing of your data in the USA in accordance with Art. 49 para. 1 sentence 1 lit. a DSGVO. The USA is considered by the European Court of Justice to be a country with an inadequate level of data protection according to EU standards. In particular, there is a risk that your data may be processed by US authorities for control and monitoring purposes, possibly without the possibility of legal recourse.

If you click on "Save" without making any further selections, the transfer described above will not take place. You can find further information in our data privacy.